ingrediënten
250 gram chocolade schaafsel
1/3 kopje gemalen macadamia
2 eetlepels kokosolie
1 eetlepel gesmolten boter
1/4 theelepel zout
1/2 kop amandelen
1/2 kopje pecannoten
1/4 kop ongezoete kokosnoot (optioneel als je wilt toevoegen)
Instructies
Verwarm de oven voor op 140 graden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verspreid pecannoten en amandelen op vetvrij papier. (Als amandelen al zijn geroosterd, hoeft u niet opnieuw te roosteren.)
Besprenkel 1 eetlepel gesmolten boter en 1/4 theelepel zout bovenop de noten en meng gelijkmatig.
Bak gedurende 5 minuten en roer eenmaal halverwege.
Haal uit de oven en zet opzij om af te koelen.
Vet een glazen kom in en voeg chocolade schaafsel en kokosolie toe.
Magnetron op hoog gedurende 1 minuut en roer dan.
Magnetron in intervallen van 15 seconden, roer tussendoor totdat de chocolade schaafsel volledig zijn gesmolten.
Voeg de gemalen macadamia toe en roer tot het smelt.
Giet het gesmolten chocolademengsel in een bakvorm bedekt met bakpapier .
Strooi pecannoten, amandelen en bovenop. (Voel je vrij om toppings naar wens aan te passen.)
Plaats de bakvorm in de koelkast en laat opstijven.
Haal uit de koelkast en breek in brokken.